Liput opiskelijoille

Muistathan, että kortin ikäryhmämuutokset on tehtävä Oulu10:ssä (Torikatu 10, Lempiniementie 2, Kiiminki tai Jokelantie 1, Haukipudas).

Tutustu matkakortti- ja matkustusehtoihin.

 

Kela-koulumatkatukilippu

Lippu on tarkoitettu toisen asteen opiskelijoille, joiden koulumatka yli 10 km. Tarkemmat lipun saamista koskevat ehdot ja ohjeet: Kelan koulumatkatuki

 

Koulumatkatukilippu on 30 vuorokauden kausilippu, joka on voimassa kaikilla Oulun joukkoliikenteen linjoilla. Lippu käy myös linjoilla 48 ja 49 Oulun ja Muhoksen alueella ja linjalla 59 Oulun alueella. Maksuosuutesi koulumatkatukilipusta on 43 €. 

 

Hae koulumatkatukea oppilaitoksesi koulusihteeriltä saatavalla lomakkeella. Oppilaitos tarkistaa ilmoitetut tiedot sekä antaa sinulle ostotodistuksen, jossa mm. kerrotaan, kuinka monta kertaa olet oikeutettu ostamaan koulumatkatukilipun ja ajankohdan, jolloin ostot on tehtävä.

Lukuvuoden ensimmäinen koulumatkatukilippu ostetaan Oulu10:stä (Torikatu 10, Lempiniementie 2, Kiiminki tai Jokelantie 1, Haukipudas). Koulumatkatukilippua ei voi ostaa Waltti-nettipalvelusta. Ota Oulu10:iin mukaan allekirjoitettu ja oppilaitoksen leimalla varustettu ostotodistus sekä henkilöllisyystodistus (passi, ajokortti tai henkilökortti, alle 18-v. myös Kela-kortti). Mikäli huoltaja tai muu henkilö noutaa koulumatkatukikortin, on mukana oltava sen henkilön henkilöllisyystodistus, jolle koulumatkatukikorttia haetaan. 

Lisälatauksia voit ostaa Oulu10:stä, Oulun joukkoliikenteen linja-autoista käteisellä ja Waltti-lippujen lisälatauksia myyviltä R-kioskeilta. Lisälatauksia ei voi tehdä netissä.

Samalle Waltti-kortille ei saa ostaa muita joukkoliikenteen lippuja koulumatkatukilipun lisäksi edes loman ajaksi. Kun opiskelusi päättyy, käy päivittämässä korttisi tiedot Oulu10:ssä, jonka jälkeen voit ladata kortillesi muita lipputuotteita.

 

17-24-vuotiaat opiskelijat

Jos olet 17-24-vuotias opiskelija, osta nuoren 30 vuorokauden kausilippu ja/tai aikuisen arvolippu valitsemillesi matkustusvyöhykkeille. Sinun ei tarvitse esittää opiskelutodistusta tai täyttää opiskelijalippuhakemusta, vaan henkilöllisyystodistuksesi riittää lipun ostoon. Lipun voit ostaa ja ladata myös Waltti-kaupasta

 

25 vuotta täyttäneet opiskelijat

Jos olet 25-vuotias tai sitä vanhempi opiskelija ja täytät tarkemmat myöntämisen edellytyksenä olevat kriteerit, voit ostaa 30 vuorokauden kausilipun nuoren hinnalla. Lipulla voit matkustaa rajattomasti valitsemillasi matkustusvyöhykkeillä.

 

Osta lukuvuoden ensimmäinen kausilippusi Oulu10:stä (Torikatu 10, Lempiniementie 2, Kiiminki tai Jokelantie 1, Haukipudas). Ota mukaasi huolellisesti täytetty opiskelijalippuhakemus. Alennus on todistettava vuosittain elo-syyskuun aikana oppilaitoksen antamalla todistuksella (esim. opiskelijakortti) Oulu10:n palvelupisteessä. Kausilippua ostettaessa sinun on todistettava henkilöllisyytesi (passi, ajokortti tai henkilökortti).

 

Lisälatauksia voit ostaa Oulu10:stä, Waltti-kaupasta, Oulun joukkoliikenteen linja-autoista ja Waltti-lippuja myyviltä R-kioskeilta.

 

Voit ostaa samalle Waltti-kortille sekä kausilipun että aikuisen arvolipun. Jos ostat pelkän arvolipun, et tarvitse opiskelijalippuhakemusta ja lipun voit tilata myös Waltti-kaupasta. Netistä tilattu Waltti-korttisi on aina henkilökohtainen.

 

 

Arvolipun hinnat aikuiselle (yli 16-vuotiaat) 

Arvolipulla matkustettaessa ei peritä yölisää.

Matkustusvyöhykkeet Aikuinen
A-city 1,20 €
A, B, C, D 2,05 €
AB, BC, CD 4,05 €
ABC, BCD 6,25 €
ABCD 8,20 €

 

30 vuorokauden kausilipun hinta nuorille (17-24-vuotiaat)   

Kausiliput eivät käy Hailuodon kunnan alueelta alkavilla tai sinne päättyvillä matkoilla.

Matkustusvyöhykkeet Nuori 17-24 v.
A-city 34,30 €
A, B, C, D 42,00 €
AB, BC, CD 66,30 €
ABC, BCD 71,50 €
ABCD 75,00 €
Aikataulut Liput ja hinnat
Aikataulut
 
Liput ja hinnat
 
Nettikauppu Mobiililippu
Nettikauppa
 
Mobiililippu
Reittiopas Löytätavarat
Reittiopas Löytötavarat