Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

V. Alamäki Oy:n konkurssi voi vaikuttaa linjaan 59

V. Alamäki Oy:n konkurssista huolimatta liikenne Hailuodon ja Oulun välisellä linjalla 59 jatkuu. Liikennöitsijän konkurssipesä jatkaa liikennöintiä toistaiseksi normaalisti. Konkurssi ei vaikuta liikenteessä matkustamiseen tai lippujen kelpoisuuteen. 

Hailuodon ja Oulun välinen liikenne on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen järjestämää. ELY-keskus pyrkii siihen, että liikenne jatkuisi keskeytyksettä. Toistaiseksi liikennöinnistä vastaa liikennöitsijän konkurssipesä, mutta mahdollisesta liikenteenharjoittajan vaihtumisesta ilmoitetaan tuonnempana. 

Linjalla 59 liikennöidään arkipäivisin kolme, lauantaisin kaksi ja sunnuntaisin yksi vuoro kumpaankin suuntaan. Liikenteessä kelpaavat Oulun seudun liikenteen kerta- ja arvoliput, osa kausilipuista sekä mobiilikertalippu. Lähimaksu tai vuorokausiliput eivät kelpaa liikenteessä, eikä linjalla voi ladata enää kausi- tai arvolippuja.

Lisäkysymykset ja palautteet voi esittää suoraan ELY-keskukselle lähettämällä viestin osoitteesta http://www.palautevayla.fi/aspa tai soittamalla numeroon 0295 020 600. 

 

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet