Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Kesän työmaat muuttavat joukkoliikenteen reittejä. Katso työmaiden vaikutukset bussilinjoihin.

Linja 21 ajaa poikkeusreittiä Kiviniemessä 6.6.2022 alkaen koko kesän

Linja 21 siirtyy poikkeusreitille Kiviniemessä katusaneerauksen vuoksi. Pysäkki Lohitie E siirretään tilapäisesti Kiviniementielle. Saneeraustöiden arvioidaan kestävän syksyyn saakka.

Linja 52 poikkeusreitillä Tupoksessa 13.–15.6.2022

Työmaan vuoksi linja 52 ajaa poikkeuksellisesti reittiä Tupoksentie­-Oikotie-Ouluntie. Pysäkit Oikotie th E ja P siirretään Oikotielle, ja Tupos th P2 siirretään tilapäisesti Ouluntielle. Pysäkit Tupos E ja P poistetaan käytöstä töiden ajaksi.

Cityliikenteen linja C poikkeusreitillä 13.-17.6.2022

Rautienkadun työmaan vuoksi linjan C ajaa reittiä Hallituskatu-Koulukatu-Rautatienkatu. Työmaan aikana pysäkit "Matkakeskus P" ja "Matkakeskus E" eivät ole käytössä.

Cityliikenteen linja B ajaa poikkeusreittiä Raksilassa viisi viikkoa 13.6.2022 alkaen

Cityliikenteen linja B ajaa Raksilassa poikkeusreittiä viisi viikkoa 13.6. alkaen. Syynä poikkeusreittiin on työmaa. Poikkeusreitti liikennöidään Teuvo Pakkalan kadun, Pikkukankaantien ja Uimarinpuiston kautta. Uimahallin pysäkit poistuvat väliaikaisesti käytöstä, ja pysäkki Ouluhalli E siirretään tilapäisesti Ouluhalli P:n läheisyyteen.

Kaijonlahdentien kaksi pysäkkiä ovat poissa käytöstä 14.6.2022 alkaen elokuun loppuun saakka

Kaijonlahdentiellä käynnistyy työmaa, jonka vuoksi Kaijonlahdentie E ja P­ pysäkit poistuvat väliaikaisesti käytöstä 14.6.2022 alkaen. Lähimmät käytössä olevat pysäkit ovat Kukkonen E ja P. Työmaan on arvioitu kestävän elokuun loppuun.

Hallituskadun työmaan vuoksi citylinjat A, B ja C poikkeusreitillä 20.-21.6.2022

Citylinjojen Hallituskadun eteläpuolen pysäkki "Matkakeskus E" ei ole käytössä 20.-21.6. Kaikki cityliikenteen linjat ajavat poikkeusreittiä keskustasta poistuttaessa välillä Hallituskatu­-Koulukatu-Pakkahuoneenkatu. Hallituskadun pohjoispuolen pysäkki "Matkakeskus P" on normaalisti käytössä, eli linjat A, B ja C ajavat keskustaan päin normaalisti.

Kellon Kiviniemessä 27.-28.6.2022 linja 21 poikkeusreitillä

Syynimaantie välillä Kiviniementie-Kujanpää suljetaan joukkoliikenteeltä 27.–28.6. lähikatujen saneeraustöiden vuoksi, ja linja 21 ajaa Kiviniemen rantatien kautta. Pysäkit "Lappotie E" ja "Kuokkamaa E" poistuvat käytöstä työmaan ajaksi.

 

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet