Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Tapahtuman pääsylippu toimii myös bussilippuna Voimistelupäivillä 2023 ja Lumo-finaalissa

Kokeillemme Oulun seudun liikenteessä ensimmäistä kertaa tapahtumalippua Voimistelupäivillä 2023 ja Lumo-finaalissa 8.-11.6.2023. Verkosta ostettuissa pääsylipuissa olevat QR-koodit toimivat Oulun seudun liikenteessä bussilippuina.

Kaikki osallistujien kisapassit sisältävät neljän vuorokauden matkustusoikeuden alkaen 8.6. klo 00.00.

Katsojalippuihin sisältyvän matkustusoikeuden kesto vaihtelee sen mukaan, millaisen pääsylipun hankit. Lyhimmillään matkustusoikeus on näissä lipuissa yhden vuorokauden mittainen. Tapahtuman lipunmyyntipisteista ja tapahtumapaikan portilta ostettuihin pääsylippuihin ei sisälly bussilippua.

Liput käyvät kaikilla matkustusvyöhykkeillä. Muista näyttää lipun QR-koodia bussin lukijalaitteelle aina noustessasi kyytiin, myös vaihtaessasi bussista toiseen.

Voit ostaa tapahtumalipun osoitteesta voimistelupaivat2023.fi. Reitit ja aikataulut voit tarkistaa näppärästi osoitteesta oulu.digitransit.fi.

Tapahtumalippukokeilussa tarkoituksemme on kerätä kokemuksia ja tietoa. Näiden avulla harkitsemme tapahtumalippujärjestelmän hankintaa osaksi pysyvää lippu- ja maksujärjestelmää.

Seuraa meitä somessa! Tiedotamme tapahtumasta myös Facebookissa ja Instagramissa.

www.facebook.com/oulunseudunliikenne

www.instagram.com/oulunseudunliikenne

 

 

 

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet