Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Talvilomalla Oulussa? Osta bussiliput GooglePay tai ApplePay -sovelluksella tai pankkikortin lähimaksuominaisuudella. Katso myös muut bussilippujen vaihtoehdot talvilomalaiselle.

Sopivat joukkoliikenteen liput talvilomalaiselle

Tutustu joukkoliikenteen lippuihin!

Helppo ja kiinteähintainen lähimaksu yhdelle

Voit ostaa Oulun seudun paikallisliikenteen busseissa aikuisten kertalippuja pankkikortin lähimaksuominaisuudella ja GooglePay tai ApplePay -sovelluksella.

Yhden vyöhykkeen kertalippu maksaa 2,05 euroa ja vaihtoaika on 90 minuuttia. Lähimaksussa on maksukatto eli yhden päivän kiinteä hinta, jolla teet valitsemillasi vyöhykkeillä niin monta bussimatkaa kuin haluat.

Jokainen päivän aikana lähimaksulla tekemäsi bussimatka kerryttää maksukattoa. Esim. yhden vyöhykkeen maksukatto on 7,20 euroa. Kun olet ostanut lähimaksulla kolme yhden vyöhykkeen matkaa (3 * 2,05 = 6,15), neljäs saman päivän aikana tekemäsi matka maksaa sinulle vain 1,05 euroa. Kun olet saavuttanut maksukaton, loput sen päivän aikana tekemäsi matkat ovat sinulle ilmaisia. Näet veloitukset verkosta 14 vrk ajan: www.oulunjoukkoliikenne.littelepay.com.

Pankkikortti/mobiililompakko on henkilökohtainen bussilippu ja siksi sillä voi ostaa lipun vain itselle. Lue lisää lähimaksusta.

Waltti Mobiililla ostat liput itselle ja vaikka koko perheelle

Waltti Mobiili -sovelluksella voit ostaa itselle ja mukana matkustaville aikuisten ja lasten kerta- tai vuorokausilippuja (1 vrk). Mobiilisovelluksesta ostettu vuorokausilippu on heti voimassa.

Lisätietoja Waltti Mobiilista

Useamman päivän lomailuun aikuisille ja lapsille vuorokausiliput

Oulun joukkoliikenteen 1–7 vuorokausilippuja aikuisille ja lapsille on myynnissä R-kioskeilla, Oulu10:ssä ja Waltti-automaateilla. Jos oleskelet Oulun seudulla pidempään, vuorokausilippu voi olla sinulle edullisin vaihtoehto.

R-kioskilta ja automaatilta ostettu vuorokausilippu on heti voimassa. Oulu10:sta ostettu vuorokausilippu tulee voimaan ensimmäisestä leimauksesta.

Katso vuorokausilippujen hinnat

Minne mennä ja mitä tehdä?

Katso Oulun Matkailun vinkkejä talven matkailukohteista: visitoulu.fi.

Oulun kaupungin tiedote 28.2.: Tekemistä lapsille, nuorille ja perheille Oulun koulujen talvilo­ma­viikolla
 

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet