Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Vuoden kuljettaja 2022 on Veijo Saarikoski, Koskilinjat Oy. Revon Turistiliikenne Oy:n Timo Ojala palkittiin Vuoden joukkoliikenneteko -kunniakirjalla.

Vuoden kuljettajaksi on valittu Veijo Saarikoski, Koskilinjat Oy. Yli 10 vuotta joukkoliikenteen kuljettajana työskennellyt Saarikoski pitää työstään, ja hänen asenteensa heijastuu asiakkaisiin. Asiakkaat ovat antaneet Saarikoskesta positiivista palautetta yli 100 kertaa. Saarikosken mukaan ei ole sellaista tilannetta, mistä ei voisi selvitä puhumalla. Tämän aurinkoisen kuljettajan voi tavata millä tahansa Oulun seudun liikenteen linjoista, joiden liikennöinnistä vastaa Koskilinjat.

Revon Turistiliikenne Oy:n kuljettaja Timo Ojala palkittiin Vuoden joukkoliikenneteko 2022 -kunniakirjalla. Sen sijaan että olisi aloittanut kahden tunnin taukonsa päätepysäkille saavuttuaan Ojala kuljetti kyydissään olleen jatkoyhteydestään huolissaan olleen vieraspaikkakuntalaisen matkustajan Oulun linja-autoasemalle, josta tällä lähti kaukolinja kotiin päin.

Molemmille luovutettiin kunniakirja ja lahjakortti kukkakimpun kera Oulun seudun liikenteen liikennöitsijäneuvotteluissa Ympäristötalolla torstaina 15.12.2022. Ojalan puolesta kukat ja kirjekuoren otti vastaan Revon Turistiliikenteen ajomestari Keijo Kettunen.

Veijo Saarikoski kukkapaketti kädessä.

Vuoden 2022 kuljettajaksi valittu Veijo Saarikoski kävi Ympäristötalolla noutamassa kukat ja palkinnon.

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet