Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Oulun joukkoliikenteen lippujärjestelmämuutos vuonna 2015 - nykyisillä lipputuotteilla ja hinnoittelulla jatketaan vuodenvaihteen yli

Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Oulun ja Tyrnävän joukkoliikennepalveluissa on tavoitteena ottaa käyttöön valtakunnallinen maksu- ja lippujärjestelmä sekä vyöhykehinnoittelu vuodenvaihteessa 2015.

Oulun joukkoliikenteessä jatketaan entisellä hinnoittelulla ja lipputuotteilla vielä vuoden 2015 alussa. Oulucardille ja Matkahuollon korteille voi ladata lipputuotteita vielä tammikuussa ja helmikuussa ja käyttää lipputuotteita maaliskuun 2015 loppuun saakka. 

Uuden hinnoittelun ja lipputuotteiden käyttöönottoa siirretään vuoden 2015 alkupuolelle. Näin turvataan vuoden vilkkaimman matkustusajan lippujärjestelmän toimivuus ja saadaan valmiimpi uusi järjestelmä. 

Oulun joukkoliikenteessä jatketaan vanhalla hinnoittelulla ja lipputuotteilla vielä vuoden 2015 alussa. Voimassa oleva hinnasto sekä myyntipisteet löytyvät kotiin jaetusta aikataulukirjasta ja www.oulunjoukkoliikenne.fi – nettisivuilta.

Uuden hinnoittelun käyttöönotosta tiedotetaan, kun on riittävä valmius uusien lipputuotteiden myynnin käynnistämiselle.

Oulucardille ja Matkahuollon kortille voi ladata lipputuotteita vielä tammikuussa ja helmikuussa ja käyttää niitä maaliskuun 2015 loppuun. 

Koulumatkakorteilla ja Kelan koulumatkatukikortilla on erillinen ohjeistus.

Oulun joukkoliikenteen Waltti- koulumatkatukilippua aletaan käyttää 7.1.2015

Toisen asteen opiskelijoiden Matkahuollon kortille ladattua Kelan koulumatkatukilippua (opiskelijaseutulippu) voi ladata vielä joulukuussa ja käyttää tammikuussa. Oppilaitokset saavat Kelalta joulukuun alussa uuden ohjeistuksen Oulun joukkoliikenteen ostotodistuksesta ja Waltti-koulumatkatukilipun ostosta Oulu10-palvelupisteestä.

Seuraava vaihe käyttöönotossa ovat koulumatkakortit. Uudet Waltti-koulumatkakortit jaetaan koulumatkaan oikeutetuille koululaisille tammikuussa 2015.

Asiakasneuvonta p. 046 920 2897

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet