Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Ohjeita Kela -koulumatkatukiasiakkaille, joille Oulun joukkoliikenne ei käy kaikkiin koulumatkasuuntiin

Muutamille Kela -koulumatkatukiasiakkaille ei Oulun joukkoliikenne (linjat 1-59) käy kaikkiin koulumatkasuuntiin.

Tällainen asiakas voi hankkia Kela -koulumatkatukilipun Matkahuollosta. Hankintaan käy Waltti -ostotodistus. Mikäli asiakas tarvitsee ehdottomasti sarjakortin koulumatkatukimatkoilleen esimerkiksi siitä syystä, että koulumatkatukimatkustus linja-autolla on harvaa, voi koulumatkatukilipun hankkia myös Matkahuollosta.

Kun Oulun joukkoliikenne käy Kela koulumatkatukeen oikeutetun toisen asteen opiskelijan koulumatkoille, hankitaan Waltti-koulumatkatukilippu Oulu10:stä. Waltti -koulumatkatukilipun kausi lähtee käyntiin ensimmäisestä leimauksesta autossa.

Eli

  • Tuote Matkahuollosta, jos Oulun joukkoliikenne ei yksistään käy koulumatkoille.
  • Walttikortti Oulu 10:stä, jos koulumatkan voi tehdä Oulun joukkoliikennettä käyttäen.

Liikenteen käyttöön ja eri korttityyppeihin liittyvät kysymykset pyydetään esittämään Oulun kaupungin asiakaspalvelunumeroon 046 920 2897. Sieltä osataan neuvoa myös mahdollisia erikoistapauksia.

Sarjakortti on tulossa Waltin valikoimiin kevään 2015 aikana.

Ohjeistus koskee toisen asteen opiskelijoita, jotka ovat oikeutettuja koulumatkatukeen. Koulumatkatukihakemus on tehty oppilaitoksen kansliaan ja sieltä saatu ostotodistus.

Tiedote täydentää 2.12.2015 julkaistua tiedotetta Waltti –koulumatkatukilipusta (Tiedotteet www.oulunjoukkoliikenne.fi) ja oppilaitoksiin menneitä ohjeita koulumatkatukilipusta Oulun joukkoliikenteen alueella.

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet