Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Nykyisiä OuluCard lipputuotteita voi hankkia vielä huhtikuussa

Oulun joukkoliikenteessä jatketaan entisellä hinnoittelulla ja lipputuotteilla. Nykyisille korteille voi tuotteita ladata vielä ainakin huhtikuussa ja käyttää toukokuussa.

OuluCard –pohjaisia sarjalippuja voi käyttää kesäkuun 2015 loppuun saakka. Mikäli tuote on voimassa kesäkuun jälkeen, siirretään OuluCardilla jäljellä olevien matkojen arvo Walttikortille.

Toisen asteen koulumatkatukikortilla kulkevat opiskelijat ovat alkaneet käyttää Walttia tammikuussa Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1-59 ja A, B, C. Pitempimatkaisen joukkoliikenteen linjoja käyttävät matkustavat Matkahuollon kortilla.

Ehdit ajaa vanhan kortin kauden loppuun

Waltin taustajärjestelmien ja autojen rahastuslaitteisiin liittyvät valmistelut ovat edistyneet ja pystymme Oulun joukkoliikenteessä suunnittelemaan vyöhykehinnoittelun käyttöönottoa.

Uuden hinnoittelun käyttöönotosta ilmoitetaan reilua kuukautta ennen muutospäivää niin, että keskeneräisen kauden tai juuri ostetun kausilipun ehtii käyttää loppuun.

OuluCard –pohjaisia sarjalippuja voi käyttää kesäkuun 2015 loppuun saakka. Mikäli tuote on voimassa kesäkuun jälkeen, siirretään sen arvo arvokortille.

Uuden hinnoittelun käyttöönotosta tiedotetaan heti kun on tiedossa milloin myynti Oulun joukkoliikenteessä voi alkaa.

Kela –koulumatkatukimatkustus

Toisen asteen koulumatkatukeen oikeutetut opiskelijat ovat alkaneet käyttää Walttikorttia 7.1.2015 alkaen. Käytössä on kausilippu. Ensihankinta tehdään Oulu10:stä ja lisälatauksia saa myös autoista.

Matkahuollon kortille voi koulumatkatukituotteita hankkia vielä ainakin kevätlukukaudella 2015. Matkahuollon koulumatkatukituotteen voivat hankkia ne, joille Oulun joukkoliikenne (linjat A, B, C, 1-59) ei käy kaikkiin koulumatkasuuntiin, vaan tuotteella pitää voida matkustaa myös pitkän matkan busseilla. Hankinta tehdään Matkahuollossa. Matkahuollon koulumatkatukituotteen voivat ostaa kevätlukukaudella 2015 myös ne koulumatkatukeen oikeutetut opiskelijat, jotka vähäisen tai epäsäännöllisen matkustuksen takia ehdottomasti tarvitsevat tuotteeksi 44 –matkan sarjakortin.

Lisätietoa: Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, asiakaspalvelu 046 920 2897, arkisin klo 9-15:30

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet