Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Nykyisiä lipputuotteita käytetään toukokuussa

Ehdit ajaa vanhan kortin kauden loppuun

Nykyisille korteille voi tuotteita ladata vielä ainakin huhtikuussa ja käyttää toukokuussa.

Uuden hinnoittelun käyttöönotosta ilmoitetaan reilua kuukautta ennen muutospäivää niin, että keskeneräisen kauden tai juuri ostetun kausilipun ehtii käyttää loppuun.

OuluCard –pohjaisia sarjalippuja voi käyttää ainakin heinäkuun 2015 loppuun saakka. Mikäli tuote on voimassa heinäkuun jälkeen, siirretään sen arvo arvokortille.

Tavoitteena siirtyä Walttiin kesällä

Tällä hetkellä tavoittelemme, että Walttiin voitaisiin siirtyä kesällä. Uuden hinnoittelun käyttöönotosta tiedotetaan heti kun on tiedossa milloin myynti Oulun joukkoliikenteessä voi alkaa.

Kela –koulumatkatukimatkustus

Toisen asteen koulumatkatukeen oikeutetuilla opiskelijoilla siirtyminen Walttiin on onnistunut ja käyttö jatkuu.  Käytössä on kausilippu. Ensihankinta tehdään Oulu10:stä ja lisälatauksia saa myös autoista.

Matkahuollon kortille voi koulumatkatukituotteita hankkia vielä ainakin kevätlukukaudella 2015 ne, joille Oulun joukkoliikenne (linjat 1-59) ei käy kaikkiin koulumatkasuuntiin, vaan tarvitaan myös pitempimatkaisten bussien vuoroja. Hankinta tehdään Matkahuollossa. Matkahuollon koulumatkatukituotteen voivat ostaa kevätlukukaudella 2015 myös ne koulumatkatukeen oikeutetut opiskelijat, jotka vähäisen tai epäsäännöllisen matkustuksen takia ehdottomasti tarvitsevat tuotteeksi 44 –matkan sarjakortin.

Lisätietoa: Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, asiakaspalvelu 046 920 2897, arkisin 9-15:30.

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet