Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Kempeleen ja Oulun välinen liikenne vahvistuu: Uusi linja 55 liikennöi Oulunsalon Niemenrannasta Zeppeliiniin ja linjoille 50 ja 51 reilusti lisää vuoroja arkipäivinä

Talviliikennekauden alkaessa torstaina 10. elokuuta Oulunsalon ja Kempeleen välillä aloittaa uusi linja 55. Linjan 51 vuoroväliä tihennetään ruuhka-aikoina, ja linjoille 50 ja 51 lisätään tuntuvasti vuoroja talviliikenteeseen.

Uusi linja 55 parantaa Oulunsalon ja Kempeleen välistä joukkoliikennettä

Uusi linja 55 liikennöi Oulunsalon Niemenrannan ja kauppakeskus Zeppelinin välillä arkipäivinä (ma-pe). Linjaa ajetaan reittiä Niemenranta – Oulunsalo – Sarkkiranta - Kempeleen yläaste -  Kempeleen keskusta – kauppakeskus Zeppelin. Linjalla on molempiin suuntiin viisi vuoroa, jotka painottuvat koulujen lukujärjestykseen ja työpaikkaliikenteeseen.

Katso linjan 55 aikataulut

Linjalle 51 reilusti lisää vuoroja ja ruuhka-aikoina tiheämpi vuoroväli

Kempeleen ja Oulun väliä liikennöivän linjan 51 vuoroväliä parannetaan työmatkaliikenteen sujuvoittamiseksi. Linjaa 51 ajetaan reittiä Kempeleen Koulutie – Sarkkiranta – Zeppelin - Linnakangas – Metsokangas – Välkkylä – Raksila – Oulun keskusta.

Linja 51 tarjoaa entistä joustavammat ja houkuttelevammat yhteydet Oulun ja Kempeleen väliseen liikenteeseen. Aamun ja iltapäivän ruuhkahuippuja tasataan ajamalla vuoroja 20 minuutin välein puolen tunnin sijaan. Linjalla 51 on arkisin 18 lähtöä enemmän edelliseen talvikauteen verrattuna.

Linja 51 toimii edelleen Oulun ja Kempeleen välisenä yölinjana. Linjalla ajetaan perjantain ja lauantain ja lauantain ja sunnuntain välisinä öinä Oulusta Kempeleeseen kello 01.45 ja 03.15.

Katso linjan 51 aikataulut

Linjan 50 arkipäivien liikennöintiä vahvistetaan

Myös Oulu - Kempele väliä liikennöivän linjan 50 vuorotarjontaa vahvistetaan. Linjalla on arkipäivinä yhdeksän vuoroa enemmän verrattuna edelliseen talviliikennekauteen. Linjaa ajetaan reittiä Haapamaa - Zeppelin - Kempeleen keskusta - Perävainio - Oulunlahti - Limingantulli - Oulun keskusta.

Katso linjan 50 aikataulu

Linja 51 Kempeleen keskustassa

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet