Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Kätevä Waltin Mobiili -sovellus käyttöön

Oulun joukkoliikenteen matkaan pääsee nyt uudella Waltti Mobiili -sovelluksella. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS- tai Android-puhelimiin sovelluskaupoista. Waltti Mobiilista voit ostaa Oulun joukkoliikenteen kertalipun ja vuorokausilipun. Sovelluksen reittioppaasta voit myös etsiä sopivan bussiyhteyden tai tarkistaa pysäkkikohtaisen aikataulun.

Miten mobiililippu toimii?

Osta mobiililippu haluamillesi matkustusvyöhykkeille Waltti Mobiili -sovelluksesta juuri ennen matkasi alkua. Lipun voimassaoloaika alkaa heti ostohetkestä. Voimassaoloaika cityliikenteessä ja yhden vyöhykkeen matkoilla on 60 minuuttia, ja useamman vyöhykkeen matkoilla 80 minuuttia.

Lippu maksetaan mobiilisovellukseen lisätyllä maksukortilla (Visa, Visa Electron tai Mastercard), johon on aktivoitu verkkomaksuominaisuus. Hyväksymisen jälkeen lippuostosta ei voi enää perua. Tarkasta siis huolella, että valitsemasi lipputyyppi, vyöhykkeet ja ikäryhmä ovat oikeat.

Näytä avattu mobiililippu puhelimestasi kuljettajalle aina noustessasi bussiin. Kuljettaja tarkistaa lipun voimassaolon. Lähitulevaisuudessa mobiililippujen QR-koodit luetaan busseissa olevilla lukijalaitteilla.

Sovelluksen kehitystyö jatkuu ja tavoitteena on saada Waltti Mobiili -sovellukseen myös 30 päivän kausilippu. Lisäksi maksutapoja on tulossa myöhemmin lisää.

Mobiililippusivulle

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet