Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Apple Pay käyttöön mobiililippusovelluksessa

Oulun joukkoliikenne -mobiililippusovellukseen on lisätty uusi maksutapa, Apple Pay. Maksutapaa voi käyttää Applen laitteilla kuten iPhonella.

Apple Pay on helppo ja turvallinen maksutapa. Se otetaan käyttöön lisäämällä pankki- tai luottokortti mobiililaitteen Wallet-sovellukseen. Jokainen maksutapahtuma vaatii vahvistuksen Touch ID:llä, Face ID:llä tai tunnuskoodilla. Apple Pay käyttää maksun lähettämiseen laitekohtaista numeroa ja yksilöllistä ostoskoodia. Korttinumeroa ei tallenneta laitteeseen tai Applen palvelimille eikä Apple jaa korttinumeroa maksun yhteydessä kauppiaille. Apple Pay ei säilytä maksutietoja, jotka voitaisiin yhdistää asiakkaaseen.

Kun käytät Apple Payta sinun ei tarvitse lisätä maksukortin tietoja sovellukseen. Ostaminen on helppoa ja nopeaa. Maksutapa tulee sovellukseen käytettäväksi automaattisesti ja se toimii kuten normaali korttimaksu myös kustannusten osalta. Lue lisää Apple Paysta.

Muita mobiililipun maksutapoja ovat mobiilimaksu, pankki- ja luottokortti (Visa ja Mastercard), MobilePay ja Masterpass. Svea laskutus päättyy 31.1.2019.

Jakolinkki

Katso myös tiedotteet