Tietoa matkustajille

< Takaisin

Entistä sujuvampia matkaketjuja: OSL:n kertalippuja voi ostaa useista kaukoliikenteen verkkokaupoista ja sovelluksista

Oulun seudun liikenteen (OSL) aikuisten ja lasten kertalippuja saa nyt ostettua Perille.fi, Matkakeisari.fi ja OnniBus.com verkkokaupoista. Kotimaan sisäisten joukkoliikenteen matkojen suunnittelu ja yhdistely on nyt entistä helpompaa.

Perille.fi ja Matkakeisari.fi verkkokaupoissa voi vertailla matkustusvaihtoehtoja eri kriteereillä. Perille.fi ja Matkakeisari.fi -verkkokaupasta ostetun Oulun seudun paikallisliikenteen lipun saa aktivoitua käyttöön heti ostohetkellä, mikäli lipun ostaa mobiililaitteella. Sähköpostiin lähetetyn linkin kautta OSL-lipun saa aktivoitua käyttöön myöhemmin.

OnniBusin verkkokaupasta ja sovelluksesta ostettu Oulun seudun liikenteen lippu on aktivoitava käyttöön 24 tuntia ennen tai jälkeen kaukoliikennematkan.

Näin otat OSL-lipun käyttöön

Aktivoi ostamasi OSL-lippu käyttöön ennen kuin nouset bussiin.

Näytä bussilipun QR-koodi linja-auton lippulaitteelle asettamalla lippu laitteen alapuolella olevalle lukutasolle. Jos lukutaso puuttuu, aseta lippu 11–13 cm päähän lippulaitteen pohjasta ja pidä lippua hetki paikoillaan.

Tarvittaessa kuljettaja auttaa oikean kohdan löytämisessä.

Olemme mukana luomassa sujuvia matkaketjuja

Paikallisliikenteen lippuja on nyt saatavana useiden eri matkapalvelutoimijan myyntikanavista. Oulun seudun liikenteen aikuisten kertalippuja on ollut toukokuusta saakka myynnissä VR Matkalla -sovelluksessa. Myös IQ Payments Oy:n Oulu Tickets -sovelluksesta saa ostettua Oulun seudun liikenteen lippuja.

Sopimuskumppanimme perivät omassa sovelluksessaan myymistään OSL-lipuista pienen komission asiakkaaltaan ja vastaavat myymiensä OSL-lippujen asiakaspalvelusta.

Hyviä kauko- ja paikallisliikenteen yhdistelmämatkoja!

Lisätietoja:

Perille.fi ja oulu.perille.fi
Matkakeisari.fi
OnniBus.com
vr.fi/matkaketjut/paikallisliikenne
IQ payments Oy

Nainen istuu bussissa kännykkä kädessä.

Jakolinkki

Katso myös uutiset