Oulun joukkoliikenteen uutiset Oulun joukkoliikenteen uutiset

< Takaisin

Liikkujan viikko käynnistyy kuvakilpailulla #Mitenkuljet

Kansainvälistä Liikkujan viikkoa vietetään 16.–22.9.2017 teemalla ” vähäpäästöinen, yhteiskäyttöinen ja älykäs liikenne. Mieti miten kuljet!” Oulun kaupunki järjestää kuvakilpailun Instagramissa, Twitterissä ja Facebookissa. Liikkujia pyydetään miettimään omia kulkutottumuksiaan ja kertomaan kuvin #Mitenkuljet.

Kilpailuun voi osallistua ottamalla itsestään tai ympäristöstään teemaan liittyvän tilannekuvan ja lataamalla sen Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin hashtagilla #Mitenkuljet. Kuvan tulee olla julkinen. Kilpailuaika on 16.-22.9.2017. Kuvakilpailun osallistujien kesken arvotaan kolme kappaletta 30 vuorokauden Waltti-kausilippuja vyöhykkeille ABCD (arvo 90 €/kpl) sekä yllätyspalkintoja. Arvonta suoritetaan vk. 39. ja voittajakuvat julkaistaan Oulun kaupungin Liikkujan viikon nettisivulla. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden käyttää kisakuvia omissa julkaisuissaan.

Liikkujan viikolla kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintojaan ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Miettien, mitä sinun matkasi maksaa? Teetkö hyviä valintoja viisaasta liikkumisesta ja edistät hyvää mieltä ja terveyttä. Liikkujan viikko päättyy Auton vapaapäivään 22. syyskuuta.

Lue lisää: Liikkujan viikko 2017 

Lisätietoja:
Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, joukkoliikennesuunnittelija Anna-Sofia Hyvönen, p. 040 749 8005, anna-sofia.hyvonen(at)ouka.fi
Navico Oy, kävely- ja pyöräilykoordinaattori Timo Perälä, p. 040 7060 415, timo.perala(at)navico.fi


Katso myös tiedotteet