Korona

Toimi näin

Aikataulumuutokset

 

Ohjeita ja tietoja koronaviruksen vaikutuksista

Toimi näin joukkoliikenteessä

Ethän matkusta sairaana tai oireisena. Lue lisää Oulun koronatilanteesta ja ajankohtaisista suosituksista koronasivulta. 

Käytä matkustaessasi maskia. Ethän jätä maskiasi bussiin. Käytetyt maskit tulee viedä bussin ulkopuolisiin roska-astioihin.

Vältä käteismaksua. Suosi matkasi maksamisessa Waltti-matkakorttia tai mobiililippua, jotta vältytään ylimääräisiltä kontakteilta.

Hyvää käsihygieniaa on tarpeen noudattaa, ja hanskojen käyttöä suositellaan. Koronan ja muiden tartuntatautien leviämistä busseissa voidaan välttää huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja yskimällä oikein. 

Pidä etäisyyttä muihin matkustajiin niin paljon kuin mahdollista. Jos voit vaikuttaa matkustusaikaasi, pyri välttämään matkustusta ruuhka-aikoina.

Saavu busseihin ja poistu busseista mahdollisimman väljästi ja turvallisesti.

Bussien ensimmäiset penkit on poistettu käytöstä, ja busseja pestään tiheästi. Pinnat, tangot ja painikkeet pyyhitään aiempaa useammin.

Ohje käsienpesusta ja yskimisestä (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos)

Oulun kaupunki tiedottaa koronaviruksesta osoitteessa ouka.fi/korona

Toimi näin busseissa. Huolehdi käsihygieniasta. Muista maski, ethän jätä maskia bussiin. Vältä käteismaksua. Pidä turvaväli. Saavu ja poistu bussista väljästi. Älä matkusta oireisena.

 

Aikataulut Liput ja hinnat
Aikataulut
 
Liput ja hinnat
 
Waltti-nettikauppa Mobiililippu
Waltti-kauppa
 
Mobiililippu
Reittiopas Löytötavarat
Reittiopas Löytötavarat