Korona

Toimi näin

Aikataulumuutokset

Hyvitykset kausilipuista

 

Vältä käteismaksua bussissa.

Ohjeita ja tietoja koronaviruksen vaikutuksista

Toimi näin joukkoliikenteessä

Ethän matkusta sairaana.

Oulun joukkoliikenteessä suositellaan kasvomaskien käyttöä. Lue aiheesta uutinen

Käteistä ei voi enää käyttää matkojen maksamiseen Oulun joukkoliikenteessä maanantaista 30.11. lähtien epidemiatilanteen kiihtymisen vuoksi. Voit maksaa matkasi Waltti-matkakortilla tai käyttäen mobiililippua.

Hyvää käsihygieniaa on tarpeen noudattaa, ja hanskojen käyttöä suositellaan. Koronan ja muiden tartuntatautien leviämistä busseissa voidaan välttää huolehtimalla hyvästä käsihygieniasta ja yskimällä oikein. 

Pidä etäisyyttä muihin matkustajiin niin paljon kuin mahdollista. Jos voit vaikuttaa matkustusaikaasi, pyri välttämään matkustusta ruuhka-aikoina.

Bussien ensimmäiset penkit on poistettu käytöstä, ja busseja pestään tiheästi. Pinnat, tangot ja painikkeet pyyhitään aiempaa useammin.

Ohje käsienpesusta ja yskimisestä (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos)

Oulun kaupunki tiedottaa koronaviruksesta osoitteessa ouka.fi/korona

Aikataulut 1.6.-11.8.2020

Voimassa olevat ja reaaliaikaiset aikataulut näet aina reittioppaasta osoitteesta oulunliikenne.fi.

1.6.-11.8. välisenä aikana liikennöidään normaalisti kesän 2020 aikataulujen mukaisesti. Aikataulut näet reittioppaasta sekä aikataulukirjasta (pdf).

Toisin kuin aikataulukirjassa (s. 13) todetaan, linjojen 26 ja 38 talviaikataulukauden 2019-2020 mukaisia vuoroja ei kuitenkaan liikennöidä 1.6.-18.6. välisenä aikana.

Olethan pysäkillä ajoissa, sillä hiljentynyt asiakasmäärä ja liikenne saattavat aiheuttaa sen, että bussit saapuvat pysäkeille normaalia rivakammin.

Aikataulut Liput ja hinnat
Aikataulut
 
Liput ja hinnat
 
Waltti-nettikauppa Mobiililippu
Waltti-kauppa
 
Mobiililippu
Reittiopas Löytötavarat
Reittiopas Löytötavarat