uusi etusivu - Oulun joukkoliikenne - Oulun kaupunki

Tiedotteet

 

Ajankohtaista juuri nyt

Kesäaikataulut tulivat voimaan maanantaina 1.6.2015. Samalla astui voimaan aikataulu- ja linjamuutoksia. Tietoa muutoksista ja voimassa olevat aikataulut löydät Kesäaikataulut-sivulta.  Kesäaikataulujen mukaan ajetaan 1.6.2015 - 11.8.2015. 

Waltti-hinnastosta ja sen käyttöönotosta tiedotetaan pian. Oulussa kotiin jaetun Oulu-postin jutussa kehotamme tilaamaan Waltti-kortin jo nyt. Kohta se onkin mahdollista, sillä nettikauppa avataan kesäkuussa. 

Googlen reittiopas

Mistä:
Mihin:
 

Google Transit -reittiopas laskee parhaan reitin kahden pisteen välille käyttäen Oulun joukkoliikenteen toimittamia tietoja reiteistä ja vuoroista. Syötä alla oleviin kenttiin lähtö- ja päätepisteiden osoitteet esimerkiksi "Linnakatu 5, Oulu" ja klikkaa "Hae reitti". Voit saada tulokseksi useita eri vaihtoehtoja, joita klikkaamalla näet alempana tarkemman matkan kuvauksen. Kävelysymboli kertoo, että reittiisi liittyy kävelyä ja ohjelma antaa myös kävelyaika arvion. Esitetyt pysäkkiajat ovat arvioita.

Voit käyttää reittihaussa myös bussipysäkkien nimiä.

Oulunliikenne.fi reittiopas

Oulunliikenne.fi on Oulun kaupungin, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja Infotripla Oy:n yhteistyössä tuottama liikennetietopalvelu, joka sisältää myös joukkoliikenteen reittiopaspalvelun.

www.oulunliikenne.fi

Palvelu toimii parhaiten internetselaimien tuoreimmilla versioilla, jotka tukevat HTML5 ja CSS3 -tekniikoita (IE 11, Chrome 37, Firefox 32, iOS 7.1, WP 8.1, Android 4).

Aikataulut Liput ja hinnat
Aikataulut
 
Liput ja hinnat
 
Nettikauppu Mobiililippu
Nettikauppa
 
Mobiililippu
Reittiopas Löytätavarat
Reittiopas Löytötavarat