Oulun joukkoliikenteen tiedotteet Oulun joukkoliikenteen tiedotteet

< Takaisin

Koululaisten bussimatkat Oulun joukkoliikenteessä arvolipulla 50 senttiä 3.-9.3.2018

7-16-vuotiaiden bussimatkat maksavat 50 senttiä lauantaista 3.3. perjantaihin 9.3.2018 klo 7-20, kun matka maksetaan arvolipulla. Alennus on voimassa kaikilla matkustusvyöhykkeillä ja kaikilla Oulun joukkoliikenteen järjestämillä vuoroilla, jotka liikennöivät kyseisenä ajankohtana.

Arvolipulla maksuton vaihtoaika cityliikenteessä sekä yhden ja kahden vyöhykkeen matkoilla on 60 minuuttia ja useamman vyöhykkeen matkoilla 80 minuuttia. Vaihdollisilla matkoilla lippu leimataan jokaisessa bussissa.

Alennuksen saaminen edellyttää, että matka maksetaan Waltti-matkakortille ladatulla arvolipulla. Arvolipun voi ostaa Oulu10:stä tai tilata Waltti-kaupasta. Jos lippu maksetaan käteisellä tai mobiililipulla, veloitetaan matkasta normaali hinta. Polkupyörää ei voi kuljettaa kampanjahinnalla, vaan tällöin on maksettava käteisellä normaali lipun hinta.

Arvolippua ei saa ladata samalle Waltti-matkakortille, jolle on ladattu kunnan myöntämä koululaiskortti tai Kelan koulumatkatukilippu. Oulun joukkoliikenne ei hyvitä virheellisiä veloituksia, jos arvolippu on ladattu koululaiskortille tai Kelan koulumatkatukilipulle.

Tässä tiedotteessa on kerrottu lisää kampanjasta ja arvolipun ostamisesta.

 

Arvolipulla matkustus on aina kertalippuja edullisempaa!

Waltti-matkakortin ja sille ladatun arvolipun ostaminen on kannattavaa. Arvolipulla voit matkustaa bussilla helposti myös vapaa-ajalla ja koulujen lomien aikana, jolloin koululaiskortti tai Kelan koulumatkatukilippu ei ole käytössä. Arvolipulla matkustus tulee aina kertalipuilla matkustusta edullisemmaksi! Jos ostat Waltti-kortin henkilökohtaisena, voit ladata samalle Waltti-matkakortille arvolipun lisäksi edullisen kausilipun, joka sopii erityisesti säännölliseen matkustukseen.

 

 

Oulun joukkoliikenteen asiakaspalvelu: p. 08 5584 0400, avoinna klo 9-15:30.

Oulu10-palvelupisteet: Torikatu 10 ja Lempiniementie 2, Kiiminki. Aukioloajat: https://www.ouka.fi/oulu/asiointi-ja-neuvonta/

Waltti-kauppa: https://kauppa.waltti.fi/


Katso myös uutiset