Mobiililippu - unohda kolikot!

Lataa Oulun joukkoliikenne -mobiililippusovellus ja voit ostaa Oulun joukkoliikenteen kertalippuja ja vuorokausilippuja mobiililippuina.

  • Mobiililipun voimassaolo alkaa heti lipun ostohetkestä.
  • Kertalipuissa vaihtoaika on cityliikenteessä sekä yhden ja kahden vyöhykkeen lipuissa 60 min ja useamman vyöhykkeen matkoissa 80 min.
  • Vuorokausilippu on voimassa 24 tuntia ostohetkestä.
  • Mobiililippu näytetään bussiin noustaessa kuljettajalle. Lipussa on QR-koodin lisäksi näkyvillä jäljellä oleva voimassaoloaika. Huolehdithan, että puhelimessa on virtaa koko matkan ajan.
  • Samalla puhelimella voi tilata useamman lipun.
  • Mobiililippu ei käy maksuvälineenä linjoilla 48 ja 49.

 

Kertalipun hinta (hintaan lisätään maksutapalisä):

Yöllä klo 23:00-4:30 välisenä aikana aloitetuilla matkoilla peritään yölisä, joka on kaksinkertainen hinta.

Matkustusvyöhykkeet Aikuinen Lapsi 7-16 v.
A-city 1,50 € 1,50 €
A, B, C, D 3,30 € 1,70 €
AB, BC, CD 5,80 € 2,90 €
ABC, BCD 8,30 € 4,20 €
ABCD 10,10 € 5,10 €

 

 

 

 

 

Vuorokausilipun hinta (hintaan lisätään maksutapalisä):

Matkustusvyöhykkeet Aikuinen
A, B, C, D 8,00 €
AB, BC, CD 12,50 €
ABC, BCD 18,00 €
ABCD 22,00 €

 

Lipun maksaminen

Maksutapa on automaattisesti mobiilimaksu, mikäli et ole rekisteröitynyt sovellukseen. Rekisteröityneet asiakkaat voivat valita maksutavan.

Matkan voi maksaa jälkiveloitteisella Svea laskulla, pankki- ja luottokortilla (Visa ja Mastercard), puhelinoperaattorin puhelinlaskulla, MobilePaylla tai Masterpassilla. Kaikkien lippujen hintoihin lisätään maksutapalisä.

Sallitut maksutavat ovat Svea laskutus (maksutapalisä kertalipuissa 0,20 €/lippu, vuorokausilipuissa 0,30 €/lippu), pankki- tai luottokorttimaksu (maksutapalisä kertalipuissa 0,20 €/lippu, vuorokausilipuissa 0,30 €/lippu), operaattoriveloitus (Telia, DNA ja Elisa; maksutapalisä kertalipuissa 0,20 €/lippu, vuorokausilipuissa 0,50 €/lippu) ja MobilePay (maksutapalisä kertalipuissa 0,20 €/lippu, vuorokausilipuissa 0,30 €/lippu).

 

Sovellus

Oulun joukkoliikenne -mobiililippusovelluksen voi ladata uusimpiin Windows, Apple ja Android -älypuhelimiin. Sovelluksen voi ladata omalle puhelimelle http://www.payiq.net/oulu/ tai älypuhelinten sovelluskaupoista.

Tutustu palvelun käyttöohjeisiin.

Sovelluksen on tehnyt IQ Payments Oy.

Mobile ticket (english)

Miten mobiililippu toimii?

Tutustu mobiililipun käyttöohjeisiin.