Tapahtumat - Oulun joukkoliikenne - Oulun kaupunki

Syyslomaviikolla bussilla kaupungille tai kulttuuririentoihin? Onnistuisiko harrastusmatka bussilla? Syyslomaviikolla alle 17 –vuotiaat matkustavat maksutta Oulun joukkoliikenteessä.

Oulun joukkoliikenne tarjoaa syyslomaviikolla 24.-30.10.2016 maksuttomat matkat alle 17-vuotiaille Oulun joukkoliikenteen linjoilla 1-58 sekä citybusseissa. Maksua ei peritä kello 7-23 välisenä aikana alkavilta matkoilta.

Oulun kaupunki järjestää syyslomaviikolla useita tapahtumia, joihin pääset helposti bussilla. Voit myös matkustaa maksutta esimerkiksi Kempeleen ja Haukiputaan uimahalleihin sekä shoppailemaan Zeppeliiniin tai Kapteeniin. Nyt kannattaa ajaa bussilla! Ilmaisia bussimatkoja on tarjolla Oulun, Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen ja Tyrnävän alueella.

Varaudu todistamaan ikäsi bussissa, jotta kuljettaja voi todeta oikeutesi maksuttomaan matkaan. Lähestyvä bussi ottaa sinut kyytiin kun heilautat näkyvästi kättäsi pysäkillä.

Kampanja-aikaa ei hyvitetä kausilipuille ja leimattuja arvolippumatkoja ei hyvitetä. Yöaikaan (klo 23-7) matkoista peristään normaali maksu myös alle 17-vuotiailta.