etusivu_kopio2015-11-03 - Oulun joukkoliikenne - Oulun kaupunki


Ajankohtaista juuri nyt

Vyöhykehinnoittelu ja Waltti-kortti

Oulun joukkoliikenteessä on siirrytty vyöhykehinnoitteluun ja valtakunnalliseen Waltti-korttiin 3.8.2015. 

Walttikortti ja vyöhykehinnasto on voimassa Oulun joukkoliikenteen linjoilla A, B, C, 1-58, linjalla 59 Oulu-Oulunsalo -alueella sekä Onni -palveluliikenteessä. 

Lipun voi hankkia Oulu10-palvelusta, Torikatu 10. Palvelupiste on auki 1.9. alkaen ma-to kello 8-18 ja pe 8-16. Perjantain aukioloa sovelletaan arkipyhiä edeltävinä arkipäivinä. Palvelupiste voi ruuhkautua kortinvaihtajista. 

Lippukauppaan pääse www.oulunjoukkoliikenne.fi -sivujen kautta. Netistä hankkimisen etuna on, että korttimaksua (3 euroa) ei peritä. Kortti tulee kotiin noin viikossa. Lippujen lisälataus netissä ei ole vielä käytössä. 

Kaikkien lipun ensiostajien täytyy todistaa henkilöllisyytensä, nettikaupassa verkkopankkitunnuksilla ja palvelupisteessä henkilöllisyystodistuksella, alle 18-vuotiaalta hyväksytään myös Kela-kortti. Kausikortit ovat henkilökohtaisia ja lipun haltijan tiedot kirjataan asiakasrekisteriin. Mikäli huoltaja tai muu henkilö noutaa toisen henkilön Waltti-kortin, on mukana oltava sen henkilön henkilöllisyystodistus, jolle Waltti-korttia haetaan.

Waltti-liput opiskelijoille

Waltti ticketing system

 

Aikataulut Liput ja hinnat
Aikataulut
 
Liput ja hinnat
 
Nettikauppu Mobiililippu
Nettikauppa
 
Mobiililippu
Reittiopas Löytätavarat
Reittiopas Löytötavarat
   

Miten luen pysäkkiaikatauluja?